GreenAlive Bonheiden

SlimBelly®


Slim Belly® verminderd de buikomvang gemiddeld 6 tot 9 cm

Mensen met figuurproblemen in de buikzone kunnen hun buikomvang ondanks doelgerichte cardiotraining en een aangepast voedingspatroon slechts deels reduceren. De reden hiervoor ligt in het feit dat de buikzone slecht doorbloed is. Dit kan heel eenvoudig met een zelftest aan het eigen lichaam getest worden. Na een conditietraining zult u zien dat uw hele lichaam warm geworden is, alleen de probleemzones (buik, bovenbenen en billen) zijn koud gebleven. Waarom? Daar heeft geen vetverbranding plaatsgevonden. Met gebruik van Slim Belly® verminderd de buikomvang gemiddeld 6 tot 9 cm in 4 weken.

Nu wetenschappelijk bewijs

Het Airpressure-Bodyforming-Concept (ABC-one) verhoogt met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de probleemzones.Slim Belly zorgt voor een natuurlijke vetverbranding,dit in tegenstelling tot diverse infrarood systemen. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met conditietraining wordt de huid en vetlaag van deze zones beter doorbloed. Het gerenomeerde Weense instituut voor medische en sportwetenschappelijk consulting IMSB Austria, heeft door middel van een wetenschappelijk onderzoek de werking bewezen.
De Slim Belly® zorgt voor een actieve behandeling met wisselende druk. De doorbloeding van de buik wordt dusdanig bevorderd dat voor de energietoevoer vet uit dit gebied wordt verbrand. Door het ondersteunende trainings- en voedingsplan worden niet alleen de vetrolletjes gereduceerd, ook de huid krijgt weer meer elasticiteit. Zelfs zwangerschapsstrepen kunnen verminderen.

Nog nooit zo comfortabel!

Eén van de meest revolutionaire verbeteringen van Slim Belly® is dat het systeem compleet mobiel is gemaakt. Dit geeft jou de vrijheid om een nog gevarieerder trainingsprogramma samen te stellen.

 


  Nele Parys
  Ik heb mijn doel behaald!

  Samen met mijn personal coach Francois heb ik mijn doel , de marathon van Amsterdam uitlopen gehaald. wetende dat ik ervoor nog nooit meer dan 16 km gelopen had


  Heleen Larsen
  Afslanken met afslank coach Sandra

  "Ik ben maar liefst 40kg vermagerd afgelopen jaar , samen met Sandra haar ondersteuning ben ik er helemaal voor gegaan".


  Tina en Guido
  Familie Quality time

  Met VisionBody en Personal coaching kunnen we steeds samen op afspraak ons wekelijkse portie sporten onderhouden.

Gratis test sessie reserveren

Let op, u gaat akkoord met de verwerking van uw gegevens wanneer u op versturen klikt.

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us