GreenAlive Bonheiden

Rf-Tripolar

De TriPollar verlost u eindelijk van de slappe buik, verslapte bovenarmen, rimpeltjes rond de ogen of onderkin. Bijna overal waar huidverslapping is opgetreden kan de TriPollar worden ingezet!

Resultaten zijn  verbluffend te noemen. Wij zijn er dan ook zeer trots op deze behandelmethode aan jou aan te bieden.

Last van verslapte huid na zwangerschap , dieet of door het ouder worden? Raakt u het vet in de probleemzones - heupen, buik, rond het middel - maar niet kwijt? Dan is Tripollar ideaal voor u!

Met behulp van radiogolven pakt Tripollar problemen als verslapte huid, vervagende gezichtscontouren, cellulitis en rimpels doeltreffend aan. Ook mannen kunnen terecht voor een behandeling met Tripollar. Zonder pijnlijke ingreep, zonder herstelperiode en zonder hoge kosten.


Hoe werkt het?

Radiofrequente apparatuur werkt op basis van straling. Deze (onzichtbare) golven dringen door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt. Daarnaast wordt door de warmte vastzittend vet afgebroken, vocht en afvalstoffen afgevoerd en verdikte bindweefselschotjes afgebroken. De vernietigde vetcellen worden door het lichaam afgevoerd en komen niet meer terug! Een uitgebreid intakegesprek en analyse zorgen ervoor dat uw wensen en verwachtingen duidelijk in kaart worden gebracht.

Tripollar pakt zo alle oorzaken van cellulitis gelijktijdig aan!

 

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us