GreenAlive Bonheiden

Corona Questions & Answers

Veilig sporten bij GreenAlive Post Corona? Natuurlijk!

Moet ik reserveren om te komen sporten en hoe doe ik dat?
Om te komen sporten bij GreenAlive post Corona, moet je inderdaad reserveren. Dit doe je telefonisch via 015/55.97.43 of ter plaatse. Vanaf 08 juni kan je reserveren via onze GreenAlive app.

Waarvoor kan of moet ik reserveren?
Je dient te reserveren zowel voor het individuele sporten (cardio, fitness en krachttraining 1e verdieping) alsook voor elke groepsles waaraan je wil deelnemen.

Hoeveel op voorhand kan ik reserveren en tot wanneer mag ik reserveren?
Je kan zowel voor het individuele sporten als voor de groepslessen reserveren vanaf 1 week van tevoren en tot 1u voor aanvang van je tijdslot en/of aanvang van de groepsles.

Tot wanneer mag ik mijn reservatie annuleren?
Wij vragen met aandrang om enkel reservaties te maken voor tijdsloten en/of lessen waarop je kan aanwezig zijn. Annulaties zijn mogelijk tot 1dag voor aanvang van het tijdslot of aanvang van de groepsles. Wij rekenen op een sportieve attitude vanwege iedereen.

Hoeveel leden kunnen er maximaal per tijdslot sporten?
Er kunnen per tijdslot van 1u 15 leden individueel trainen. Rekening houdende met onze openingstijden én de verruiming op  woe en vr (open vanaf 8u ipv 9u) is er meer dan voldoende capaciteit.

Hoe lang duurt een tijdslot om individueel te sporten?
Een tijdslot om individueel te sporten duurt 1 uur. We hebben deze keuze gemaakt om zoveel mogelijk leden de kans te geven om te komen sporten.

Mag ik reserveren voor 2 opeenvolgende tijdsloten?
Dat is niet de bedoeling. Wees sportief en reserveer maximaal 1 tijdslot per dag. Regelmatig bewegen is belangrijker.

Moet ik aan het begin van het gereserveerde tijdslot aankomen?
Het is inderdaad de bedoeling om bij het begin van het door jou gereserveerde tijdslot aan te komen. Onze organisatie is hierop voorzien. Het is dus ook de bedoeling dat je bij het einde van het door jou gereserveerde tijdslot de club weer verlaat.

Hoe lang mag ik in totaal trainen?
In de 1e fase van heropening vragen wij om maximaal 1u te trainen. De indeling van onze tijdsloten is hierop voorzien. Behalve als er voldoende tijdsloten over zijn kan je langer blijven.

Hoe lang mag ik op een cardiotoestel trainen?
Onze toestellen zijn ingesteld om maximaal 60 minuten per cardiotoestel te trainen. Wij bevelen het cardio programma aan.Vraag raad of hulp bij onze trainers.

Moet ik met een mondmasker trainen?
Trainen met een mondmasker is niet nodig, noch gezond. Onze toestellen staan ver genoeg uit elkaar en er is voldoende luchtcirculatie.

Is er speciaal reinigingsmateriaal voor de toestellen?
Zoals voor Corona, dienen alle toestellen na gebruik gereinigd/gedesinfecteerd te worden. Dit gebeurt zoals voorheen met papier & speciale desinfecterende spray.Het toestel mag niet direct met de spray bespoten worden, men spuit eerst de speciale desinfecterende spray op het papier en daarmee wordt het toestel afgekuist.

Wordt er extra schoon gemaakt door GreenAlive?
Een optimale hygiëne op alle vlakken is bij GreenAlive steeds prioriteit geweest. Dat verandert nu niet. Naast de dagelijkse reguliere schoonmaak, doen we constant  extra desinfectie rondes van toestellen en materiaal.

Kan ik douchen en/of gebruik maken van de kleedkamers?
De kleedkamers, douches & lockers zijn in de 1e fase van de heropening van Corona nog niet toegankelijk. Wij vragen om in sportkledij én met sportschoeisel naar  GreenAlive te komen. Het is verplicht om zelf een handdoek mee te brengen tijdens de training/lessen.

Zijn de toiletten toegankelijk?
Ja, de toiletten zijn normaal toegankelijk. Respecteer ook de loopwegen van en naar het toilet.

Worden de toiletten extra gereinigd?
De toiletten worden zoals gewoonlijk dagelijks grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Wij voorzien ook in elk toilet een desinfecterende spray voor individueel gebruik voor en na toiletgebruik.

Dragen de trainers een mondmasker?
Bij 1-op-1 begeleiding en personal training indoor dragen de trainers inderdaad een mondmasker omdat de social distancing dan niet altijd kan gerespecteerd worden.

Is er een circulatieplan binnen GreenAlive?
We gaan er ook vanuit dat al onze leden hun gezond verstand gebruiken én zelf rekening houden met de social distancing.

Wordt er handgel voorzien door GreenAlive?
Ja, er is op verschillende plaatsen in de club, zowel bij de inkom maar ook op de verschillende trainingszones handgel voorzien.

Kan ik iets drinken in de voorziene ruimte?
In een eerste fase van heropening is dit nog niet mogelijk. We verwachten wel dat dit snel weer zal kunnen.

Kan in mijn drinkbus vullen aan het waterfontein?
Ja, dat kan zeker!

Gaan de outdoor work outs steeds door?

De outdoor work outs gaan steeds door, pas je kledij aan aan het weertype. Indien het écht te slecht weer zou zijn gaan we indoor verder.

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us