GreenAlive Bonheiden

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN WAANZINNIGE ERVARING?
DIT IS JOUW KANS!

Exclusief voor leden van Greenalive is een Speciale Editie ontwikkeld van Kilimanjaro-Experience. Voor jou dus!

Karibu, oftewel Welkom!

Hier begint hét avontuur van je leven. Wie heeft er nu nog nooit gehoord van de Kilimanjaro? Afrika’s hoogste berg en één van de “seven summits”. Een mythische top: de grootste vrijstaande berg ter wereld en wat veel mensen niet weten: Kilimanjaro is helemaal niet zo moeilijk om te beklimmen…

Duizenden avonturiers proberen jaarlijks de top te bereiken en hopen de machtige gletsjers te zien, de laatste in hun soort op het Afrikaanse continent. Een “wandelberg” wordt deze mastodont op de Afrikaanse savanne ook genoemd. Maar niemand wandelt zomaar even naar bijna 6000 meter hoogte! Velen redden het niet. Jammer, want het kán anders.

Om van jouw Kilimanjaro avontuur een geweldige ervaring te maken met een zo hoog mogelijke kans op succes, hebben we Kilimanjaro-Experience ontwikkeld.

 

 

Alles begint bij de Kick Off met filmvoorstelling. Dan volgen teamwandelingen met informatie momenten. We trainen samen in de hoogtekamer en beleven een fantastisch weekend in de Ardennen waar alle kennis in de praktijk wordt gebracht. Daarna vertrek je met je team naar Tanzania voor jouw Kilimanjaro Expeditie. Jouw Nederlandstalige Tour Leader wacht je op.

 

 

 

 

We doen dit niet alleen. We werken in Nederland, België en Tanzania samen met professionals die jou persoonlijk coachen van start tot finish. Alle zorgvuldig geselecteerde partners staan stuk voor stuk garant voor een kwalitatieve en complete begeleiding.

Kom eens vrijblijvend langs op een informatie avond en… GA er voor! Het wordt de uitdaging van je leven! Klim met ons mee naar het dak van Afrika, de top van de Kilimanjaro!

 

 

De eerstvolgende is Online Info Avond is op Donderdag 14 juli 2021 om 19:30. Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend! Andere datums volgen snel.

JA, SCHRIJF ME IN VOOR DE INFOAVOND OP 14/07

Let op, u gaat akkoord met de verwerking van uw gegevens wanneer u op versturen klikt.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend in het kader van uw deelname.
Zij worden niet verder gebruikt voor marketing doeleinden. Voor vragen in verband met de verwerking van uw gegevens: info@greenalive.be
Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us