GreenAlive Bonheiden

GreenAlive Nieuws!

Exclusief voor leden van Greenalive is een Speciale Editie ontwikkeld van Kilimanjaro-Experience. Voor jou dus!

Hier begint hét avontuur van je leven. Wie heeft er nu nog nooit gehoord van de Kilimanjaro? Afrika’s hoogste berg en één van de “seven summits”. Een mythische top: de grootste vrijstaande berg ter wereld en wat veel mensen niet weten: Kilimanjaro is helemaal niet zo moeilijk om te beklimmen… 
 

12 weken online programma

Het 12 weken online programma zorgt voor een verandering in je leefstijl. Ik ga jou adviseren en begeleiden naar een juiste levensstijl. 
 

De eerste editie van Lichtpunt 2020 zit erop.

In samenwerking met communicatiefirma JurisCom organiseerden we dit jaar tijdens de feestdagen een online sessie yoga en mindfulness.
Klik op de button om enkele foto's te bekijken.
 
 

Lichtpunt 25 dec 2020

In samenwerking met communicatiefirma JurisCom bieden we dit jaar tijdens de feestdagen online sessies yoga en mindfulness aan.
We maken het gezellig en warm en terwijl coach Sandra (GreenAlive) ons begeleidt, vertelt Kris Somers (JurisCom) op een originele wijze het kerstverhaal.
 
 

Gezond koken met brasserie Carlton

Koken met kok Patrick en gastvrouw Ilse in Carlton Mechelen.

Samen met coaches Sandra & Marleen
- Restart dieet -  
 
 

GreenAlive Graphene Webinar


Graag nodigen wij je op 3 december 2020 - 20:00 uit om als ondernemer deel te nemen aan een digitale apéro.
Samen heffen we het glas (digitaal) op betere tijden in, een sociaal netwerkcontact van en voor ondernemers.
Podcast ‘Fitstap’ houdt Bonheidenaars mentaal en fysiek sterk: “Naast stappen ook brokje geschiedenis”

Het gemeentebestuur van Bonheiden en GreenAlive slaan de handen in mekaar.
De fitnesszaak moet door corona opnieuw voor onbepaalde tijd de deuren sluiten en zocht een oplossing om mensen fit en gezond te houden.
Schepen van Sport Pascal Vercammen (Open VLD) was het idee van de sportieve wandellus ‘Fitstap’ onmiddellijk genegen waardoor ook de sportdienst actief mee participeert.

Bron & Foto: GVA - Erik Van Eycken: 
https://www.gva.be/cnt/dmf20201107_93577451Beluister of herbeluister de podcast:

05-11-2020

Koken in De Brasserie Keerbergen met Restart & GreenAlive

Klik op de button om de volledige video te bekijken.


10-10-2020

Terwijl Covid19 ons dagelijks én professioneel leven blijft beheersen, herstellen de zwaarst getroffen patiënten van de eerste Coronagolf moeizaam van hun ziekte.
Het revalidatieproces is lang en hard. Sommigen moeten letterlijk alles opnieuw leren.

Dat is ook het geval voor Alex Tordoir (65), die na 4,5 maanden in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden werkt aan de lange weg terug naar het normale leven in revalidatiecentrum RevArte te Edegem


31-05-2020 - 01-06-2020

François Van Velthoven en Olivier Stoobant fietsen op 31 mei en 1 juni 2020 van de Mont Ventoux rechtstreeks terug naar België.
Een uitzonderlijke tocht van 1.100 km zonder slaap, ongeveer 48 uren. Het duo is op zoek naar financiële inbreng om het project tot een goed einde te brengen en de opbrengst te kunnen doneren aan een goed doel, het vrijetijdscentrum voor mensen met een beperking Het Balanske in Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge).
Tweehonderd vrijwilligers werken dag en nacht om de werking blijvend te garanderen, tegen eind 2020 wordt een nieuw gebouw opgeleverd zodat extra opvang mogelijk wordt.18-05-2020

Uitstel is geen afstel, en wat er ook gebeurt: GreenAlive houdt je in beweging én blijft innoveren.

De nationale veiligheidsraad heeft deze week beslist dat fitnesscentra/sport- en gezondheidscentra outdoor lessen mogen aanbieden! Dat is al goed nieuws en een lichtpuntje. We lanceren vanaf Di19/05 ons nieuw GreenAlive Outdoor programma, zodat we jou in combinatie met het GreenAlive Online programma zeker in beweging blijven houden of terug zetten.

SAMEN FIT MET DE WORKOUTS BUITEN ONS KOT

5 outdoor workouts in groep per week!

Vanaf di 19/05 kan je deelnemen aan ons GreenAlive Outdoor Programma. We bieden om te beginnen 5 gevarieerde workouts per week aan, zowel overdag, 's avonds als in het weekend. Ontdek GreenAlive Outdoor en kies de workout die het beste bij jou past. Trek aangepaste kledij & sportschoeisel aan én kom deelnemen. Bekijk het rooster hieronder en schrijf je snel in via ons reserveringsnummer (enkel via dit nummer) 0478/16.18.08 
 De lessen duren 45 min., en er is ruimte voor 15 deelnemers per les. De lessen gaan van start vanaf di19/05. 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

BBB

19:00u

11:00u

11:00u

Tae-bo

11:00u

19:00u

Yoga

19:00u

11:00u

Balance

11:00u

14:00u

Body pump

19:00u

11:00u

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us