GreenAlive Bonheiden
GreenAlive Graphene Webinar Apero
Covid19 heeft 2020 voor elk van ons getekend: op persoonlijk vlak, sociaal en in ons ondernemen. Het werd geen jaar als een ander. Voor niemand van ons.

Dat is niet anders voor François Van Velthoven (fitnesscentrum GreenAlive, Bonheiden): doorheen twee lock downs rekende hij af met de verplichte sluiting van zijn zaak. Hij zocht en vond originele manieren om zijn doel te verwezenlijken: mensen in beweging brengen en houden.

Graag nodigen wij je uit om als ondernemer deel te nemen aan een digitale apéro. Samen heffen we het glas (digitaal) op betere tijden in, een sociaal netwerkcontact van en voor ondernemers.

We laten ons inspireren door het coronaverhaal van drie ondernemers die elkaar gevonden hebben in Coronatijd en delen met elkaar onze ervaringen en lessen over ondernemen in deze bijzondere coronatijd:

- Welke impact heeft Covid19 op jouw onderneming? 
- Hoe heb je gereageerd?
- Waar lig jij van wakker?
- Welke tips van andere ondernemers inspireren jou?
- Hoe kunnen we sterker uit deze crisis komen?

De digitale apero vindt plaats op 3 december 2020 om 20:00. 

François Van Velthoven (GreenAlive), Kris Somers (JurisCom) en Dimitri Maenhoudt (Best Practice) begeleiden het gesprek. 

De eerste 10 inschrijvers krijgen hun apéro aan huis bezorgd!

Plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is aangewezen. Bovendien zorgen we voor diversiteit door uit elke sector slechts één deelnemer mee te nemen.

PS: past de voorgestelde datum jou niet, maar ben je toch geïnteresseerd in een volgende sessie? Geef ook dan gerust een seintje.

JA, SCHRIJF ME IN

Let op, u gaat akkoord met de verwerking van uw gegevens wanneer u op versturen klikt.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend in het kader van uw deelname.
Zij worden niet verder gebruikt voor marketing doeleinden. Voor vragen in verband met de verwerking van uw gegevens: info@greenalive.be
Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us