GreenAlive Bonheiden

Inspanningstest Vo2(sub)Max


Fitmate Pro
inspanningstest
Wat is een inspanningstest?

Bij GreenAlive Bonheiden wordt een inspanningstest  op de aangepaste ergofiets of op de loopband uitgevoerd. Dit is een test waarbij je huidige conditionele toestand en hartslagzones in kaart worden gebracht. Het is een test gericht op het bepalen van de maximale zuurstofopname (VO2 max). Aan de hand van de afgenomen testen  kunnen we je huidige conditie in kaart brengen.

Met de FITMATE Pro komen directe, gevalideerde metingen van zuurstofopname binnen handbereik.  Door middel van individuele feedback over huidige conditie, omslagpunt en daarvan afgeleide persoonlijke trainingszones kan een ongekend niveau van begeleiding aangeboden worden. De FITMATE is een wetenschappelijk gevalideerd meetapparaat en het heeft een medisch CE-keurmerk.

De FITMATE heeft bovendien een ingebouwde databank met normaalwaarden voor onder andere: bloeddruk, rusthartslag, vetpercentage, waist-to-hip-ratio, VO2max, spierkracht, spier uithoudingsvermogen en lenigheid.


Inspanningstest bij GreenAlive


Rustmetabolisme (RMR) via indirecte calorimetrie (bxb). 

Bij GreenAlive meten we ook je persoonsspecifieke energiebehoefte (RMR) in rust. Een zeer belangrijke parameter voor het bepalen van de totale energiebehoefte op een dag. Deze meting wordt door onze afslankcoaches gebruikt voor een persoonsspecifiek dieet op te stellen. Het apparaat meet realtime de zuurstofopname bij spontaan ademende personen. 

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us