Yin Yoga By Studio Stil

Eva Daeleman (26) is radiopresentatrice, auteur van de boeken Factor 25 en Het jaar van de hond (vanaf februari 2017 in de boekhandel) en onderdaan van Koning Olav van Zweden, oftewel haar leutige mopshond.

Tot voor kort liep ze zichzelf zowat dagelijks voorbij. Om de drukte te vergeten, ging ze intensief sporten; boksen, spinning, etc.
Zolang het maar heftig was en je àlles moest geven. Uiteindelijk werd het Eva allemaal te veel en werd ze overvallen door een zware burn-out.

 

Gelukkig klom ze ook weer uit haar dal, en besefte ze dat constant bezig zijn en voortdurend geprikkeld worden niet het hoogste goed is. Zo ontdekte ze de heerlijke saaiheid van yoga en de rust die het je geeft.
Daarop volgde Eva een cursus en startte ze Studio Stil, een concept waarin ze anderen leert ontspannen door middel van die weldoende yoga. Dat doet ze o.a. bij Greenalive in Bonheiden, de sportschool waar ze voordien, paradoxaal genoeg, alles van zich af ging boksen.

 

 

YIN YOGA BY STUDIO STIL

elke maandag: 18u - 19u | 19u - 20u (vanaf 19 december)

elke zondag: 10u30 - 11u30 (vanaf 8 januari)

Greenalive | Rijmenamseweg 180, 2820 Bonheiden

€ 12 per les of € 99 voor 10 lessen

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...