“In 5weken tijd je rugklachten verminderen of zelfs verhelpen.
Inclusief rug programma en rug analyse van een specialist".

Nog 18 plaatsen vrij!

 

 

 

60% - 90% krijgt last van rugklachten

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 60 tot 90% van de onze bevolking last krijgt van rugklachten. Onder leiding van je personal coach en met behulp van VisionBody EMS en Andullatietherapie zullen we in 5 weken bewijzen dat regelmatige rug training leidt tot een significante verbetering van de vitaliteit.

 

Het rug programma bestaat uit:

  • Specifieke trainingen om samen met jou te werken aan een gezonde en pijnvrije rug. 
  • Persoonlijk bewegingsprogramma gericht op voorkomen of genezen van rugklachten.
  • Deskundige begeleiding van jouw personal coach.
  • Trainen met het nieuwste VisionBody EMS-systeem en Andullatie therapie.

 

Wat is Andullatietherapie?

Andullatietherapie is een nieuwe, pijnloze en medisch erkende methode om pijn te bestrijden. Zowel eenvoudige als complexe aandoeningen veroorzaken klachten die uw levenskwaliteit sterk kunnen verminderen. Te denken valt aan verminderde mobiliteit, vermoeidheid, verstoorde nachtrust, nek en/of rugklachten.

 

Wat is VisionBody EMS

VisionBody is een innovatieve trainingsmethode die gebruik maakt van een EMS-apparaat (Electro Muscle Stimulation) dat ontwikkeld werd vanuit bestaande en veel gebruikte EMS-apparatuur die zich bewezen heeft in de topsport, bij revalidatie en andere therapieën.

 

Andullatietherapie

VisionBody

   

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...